Christian Grau anmelder den nye Qashqai - en populær pioner

2 min to readTechnology and innovations
Der var masser af aktiviteter for både børn og voksne, da vi søndag d. 10. juni havde inviteret til LeasePlan Bildag 2018. De voksne kunne se og prøvekøre tæt på 200 af de nyeste og mest populære firmabiler, mens børnene kunne udforske legeland med både ansigtsmaling, tryllekunstner og hoppeborg.
Share this

Omkring 1.000 børn og voksne lagde vejen forbi til en hyggelig dag med masser af aktiviteter, lækker mad og selvfølgelig et kig på de nyeste firmabiler.

Der var højt humør og varmt sommervejr på dagen for vores årlige Bildag på Midtager 20 i Brøndby, hvor både vores kontor og forretning med brugte leasingbiler ligger. Omkring 1.000 børn og voksne lagde vejen forbi til en hyggelig dag med masser af aktiviteter, lækker mad og selvfølgelig et kig på de nyeste firmabiler.

De mange flotte biler var pudset og poleret, og mange benyttede lejligheden til en prøvekørsel i det gode vejr i jagten på at finde den næste firmabil. På parkeringspladsen kunne man gratis få repareret stenslag i ruden af Carglass eller få vasket sin bil af EasyCarCare.

”Bildagen er et af årets absolutte højdepunkter, og vi benytter dagen til at fremvise nogle af de mest interessante bilmodeller på markedet. Vi ønsker at gøre det nemmere for vores kunder at beslutte sig for en firmabil ved at samle eksperter og mange forskellige biler på ét sted. Samtidig har vi fokus på, at der skal ske noget sjovt for hele familien, så der er biler til de voksne og underholdning til de yngste,” siger Michael Olsen, adm. direktør i Leaseplan Danmark.

**Fokus på elbiler og den rette rådgivning **LeasePlan hjalp på dagen kunderne med udregning af beskatningsgrundlaget på de enkelte bilmodeller, og på standene hos de enkelte bilmærker var der rig mulighed for at sparke dæk og en bilsnak. Samtidig var der i år fokus på elbiler, og LeasePlans elbils-specialist, Kasper Hjort, præsenterede de nyeste elbiler og gav gode råd og vejledning på området.

”I år er bilerne blevet billigere pga. den nye registreringsafgift, og det åbner op for flere muligheder for mange kunder, så vi skal sørge for, at den rette rådgivning og et stort udvalg af biler er tilstede. Der sker desuden rigtig meget inden for elbiler lige nu, derfor var det helt naturligt at sætte fokus på dette område også” siger Michael Olsen.

**Food trucks med mad fra alle verdensdele **Som noget nyt kunne gæsterne i år besøge en række food trucks, når sulten meldte sig. Disse var placeret forskellige steder på pladsen, og her kunne børn og voksne nyde lækre små portioner med bl.a. amerikanske sliders, sydamerikanske empanadas og asiatiske bao buns. Når trangen til dessert meldte sig, så kunne man snuppe en pandekage eller frisklavet is frosset med flydende nitrogen. Den ene truck var flottere end den anden og passede perfekt ind blandt de mange biler.

Bildagen er en fast tradition hos LeasePlan Danmark, der i år afholdt arrangementet for ottende år i træk. Vi glæder os allerede til næste år.

Share this
Published at January 1, 0001
Was this article helpful?
January 1, 0001
Share this

Related articles

Technology and innovations
New Kia Optima plug-in hybrid: Affordable and well-running 23 October 2019 - 2 min to read
Technology and innovations
01 January 0001 - 2 min to read
Technology and innovations
01 January 0001 - 2 min to read