Ikona slovenského motorizmu Alexander Štefuca je novou tvárou lízingovej spoločnosti LeasePlan

2 min. čítaniaTlačové správy
Známy automobilový novinár štartuje spoluprácu so svetovou lízingovou spoločnosťou. Alexander Štefuca posilní tím LeasePlan Slovakia ako komunikačný expert s bohatými skúsenosťami v motorizme.
Zdieľajte túto správu

Populárny rozhlasový moderátor, komentátor a novinár je jedným z popredných odborníkov v oblasti motorizmu na Slovensku. Autám sa venuje profesionálne už viac ako 25 rokov, pôsobil ako moderátor najpočúvanejšej motoristickej rozhlasovej relácie „Pozor, zákruta!“ či komentátor prenosov pretekov formuly F1.

Spoločnosť LeasePlan ponúka viacero spôsobov, ako sa dostať k bezpečnému a ekologickému automobilu. Zabezpečuje služby od nákupu, správy vozových parkov až po predaj vozidiel po operatívnom lízingu. Renomovaná medzinárodná spoločnosť pôsobí v 30 krajinách sveta a vo svojom vozovom parku má približne 1,9 milióna automobilov, pričom na Slovensku poskytuje služby už viac ako 20 rokov.

„Teší nás, že profesionál Alexander Štefuca prijal našu ponuku, a to v čase, keď slovenskí podnikatelia čelia mnohým výzvam. Sme presvedčení, že naša aktívnejšia komunikácia a spolupráca so skúseným motoristickým expertom im pomôže objaviť možnosti na revitalizáciu ich podnikania. S našimi produktmi môžu stabilizovať svoj cash-flow a nastaviť sa na efektívnejší ekonomický chod svojej firmy či živnosti,“ hovorí obchodný riaditeľ LeasePlan Slovakia Ing. Matej Jurčo.

Ju-auto-ste

Chápem tiež podnikateľov, ktorí sú milovníkmi exkluzívnych modelov či superšportov, ktoré chcú mať vo svojom vlastníctve aj vďaka udržaniu alebo dokonca rastu ich ceny. Ďaleko viac je však tých, ktorí potrebujú auto na bežné používanie, napríklad pre obchodných zástupcov alebo poolové vozidlá do kancelárie, ktoré sa rýchlo amortizujú a strácajú svoju pôvodnú hodnotu.

LeasePlan ponúka produkty na mieru živnostníkom a malým firmám, ako aj veľkým spoločnostiam či verejnému sektoru. Klientom poskytuje nákladovo efektívne riešenia mobility a riadenia vozového parku.

„Myslím si, že dnes už nestačí len výber dobrého auta, lebo dobrých áut je na trhu nespočetne veľa. Rovnako dôležité sú aj služby spojené s mobilitou ako takou – či už financovanie, servis s údržbou, alebo poistenie – a vlastne toto všetko sa dá zastrešiť pod jednu značku, ktorú reprezentuje spoločnosť LeasePlan. V tejto oblasti by som rád robil osvetu, pretože operatívny lízing je v našich končinách stále menej známy pojem,“ dopĺňa Alexander Štefuca.

Kto je Alexander Štefuca

Publikované dňa 31. marec 2021
Bol pre vás tento článok užitočný?

31. marec 2021
Zdieľajte túto správu