Skovtaarnet_shutterstock_1614849265_2880x1420

Køreturen går til Faxe

Læsetid: 1 min.Køreturen går til...
Er du klar til vilde naturoplevelser? Så er Faxe og omegn den helt rigtige destination! Området byder blandt andet på store oplevelser i trætoppene og et 63 millioner år gammelt koralrev. Det bliver ikke meget vildere i skønne Danmark.
Del denne nyhed

Geomuseum Faxe

Midt på Sjælland finder du Faxe Kalkbrud - et stykke Danmarkshistorie, hvor kæmpehajer, krokodiller og mange andre eksotiske dyr har svømmet rundt. Kalken i bunden af kalkgraven indeholder forsteninger af koraller, hajtænder, krabbeskjold og muslingeskaller, som var i havet den gang for 63 millioner år siden. Gå på opdagelse i kalkgraven og find jeres egne forsteninger!

Læs mere her

Gisselfeld Kloster

Besøg Gisselfeld Kloster med et parkanlæg, der går for at være en af Nordeuropas smukkeste med mange botaniske sjældenheder. Tag gerne picnickurven med og lej et Petanque-spil i Billethuset ved hovedindgangen. Efter en dejlig picinic i det grønne, kan I slå et smut forbi Paradehuset med salg af historiske planter, potter og nyd et øjeblik i Te-salonen "Nattergalen".

Læs mere her

Skovtårnet

Tæt ved Haslev, kan du få et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Turen op i Skovtårnet foregår via en spiralformet opstigning, hvor man kan opleve træerne helt tæt på, for til sidst at slutte af i toppen af trækronerne. En oplevelse i særklasse!

Læs mere her
Udgivet 12. august 2022
Var disse oplysninger nyttige?

12. august 2022
Del denne nyhed

Relaterede artikler

Køreturen går til...
Køreturen går til Fredericia19 august 2022 - Læsetid: 1 min.
Køreturen går til...
Køreturen går til Randers04 august 2022 - Læsetid: 1 min.
Køreturen går til...
Køreturen går til Roskilde29 juli 2022 - Læsetid: 1 min.