Woman in hat and sunglasses leaning on car

App tippek autóval nyaralóknak

1 min to read
Nyáron a legtöbben alig várjuk, hogy elérkezzen a vakáció ideje, és elutazzunk az újonnan kiszemelt célországba a családdal, vagy átugorjunk Horvátországba a barátokkal. Ha az idei szabadságod alatt repülő helyett inkább autóval tervezed meghódítani az ismeretlen tájakat, érdemes előre felkészülnöd az utazásra, hogy ne érjenek váratlan helyzetek. Szerezz be még otthon néhány praktikus, ingyenes appot, amelyekkel hatékonyan és élvezetesen töltheted el az autózásra fordított időt!
Share this

Marco Polo nyomában

Mielőtt útra keltek, érdemes előrelátóan átbogarászni a térképet, és megtervezni az útvonalat. Régen a felfedezők még útközben rajzolták a térképet, ma viszont már az egész világ elérhető számunkra digitális formában, ami nagyban megkönnyíti a dolgunkat. A Google Maps a legnépszerűbb térképes alkalmazás, amely offline módban is működik, ám egyszerre csak bizonyos mennyiségű terület, adat tölthető le vele. Erre kínál jó alternatívát a MAPS.ME (Android, iOS), amelyben a világ összes országáról található részletes térkép. Az alkalmazással adott régiók térképeit töltheted le korlátozás nélkül attól függően, hogy épp melyekre van szükséged, és aztán offline is használhatod őket. Nagyon gyorsan betöltődnek, még a semmi közepén is.

Hit the Road Jack

El tudsz képzelni egy többórás vagy akár többnapos autózást zene nélkül? Töltsd le a telefonodra az egyik legismertebb zenei applikációt, a Spotify-t (Android, iOS) amellyel többmillió, változatos stílusú dalhoz férhetsz hozzá külfönféle előadóktól. Ha a havidíjas, prémium verziót választod, offline módban is bármikor lejátszhatod a lementett kedvenceket. Amennyiben inkább az élő adásokat kedveled, a Radio Garden (Android, iOS) lehet a tökéletes számodra, amellyel többezer rádióadásba kapcsolódhatsz be, a világ minden táján.

Published at August 1, 2018
Was this article helpful?
August 1, 2018
Share this

Related articles

Mi a teendő, ha közlekedési balesetet szenvedünk?28 September 2022 - 1 min to read
LeasePlan donated cars and fuel cards to the local governments and recruited volunteers to help their work during the Coronavirus crisis06 May 2020 - 5 min to read
A jövő járgányai29 November 2018 - 3 min to read