Medewerker Wagenparkbeheer
Department
Account Management
Location
Almere Netherlands
Date posted
19-04-2024

Word ook LeasePlanner  

LeasePlanners werken mee aan de toekomst van mobiliteit. Door steeds voorop te lopen als het gaat om veiligheid, klimaat, energietransitie en sociale integratie. Door écht te denken in oplossingen voor onze klanten. Door voor leaserijders een auto te regelen die bij hen past. Wil je ook LeasePlanner worden? In ons team Wagenparkcoördinatie Almere is een plek voor je vrij. 

Medewerker Wagenparkbeheer

Binnen LeasePlan Nederland werken ruim zevenhonderd collega’s met veel passie en plezier. Ook bij de teams die vanuit Almere het wagenpark van onze corporate klanten coördineren. Samen met collega’s van het Drivers Contact Center zorgen Wagenparkbeheerders voor de totale en zorgeloze mobiliteit van leaserijders. Meer dan 50 enthousiaste wagenparkbeheerders verzorgen het wagenpark voor klanten die 50 tot 3000 auto’s bij ons leasen.  

 
Wat ga je doen? 

Als Wagenparkbeheerder ben je spin in het web bij het opleveren en innemen van auto’s. Jij helpt leaserijders bij het maken van een keuze. Voor degene met een vast contract kan dat een spiksplinternieuwe auto zijn, voor de medewerker met een tijdelijk contact wordt het Short Lease. Jij weet precies welke regels voor welke klant gelden. Samen met je collega’s sta je met snelle service elke dag klaar voor onze leaserijders. Dit doe je via telefoon, e-mail, WhatsApp en live-chat. Naast klantcontact, houd je ook de administratie bij. De afspraken die jij maakt, moeten ook voor je collega’s duidelijk zijn. Zo zorgen jullie samen voor optimale service en soepele coördinatie. 

Wat breng je mee?  

·            MBO-4 niveau/HBO werk- en denkniveau;

·            Werkervaring in een serviceverlenende omgeving is een pré;

·            Service- en commercieel gerichte instelling;

·            Uitstekende communicatieve vaardigheden;

·            Teamspirit;

·            Ambitie en drive om je verder te ontwikkelen;

·            Talent voor multitasken.


Wat bieden wij jou? 

·            Salaris van €2.691,00-€3.364,00 bruto op basis van een 40 urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.

·            Variabele beloning, premievrij pensioen, een bijdrage aan sportabonnement, korting op een e-bike;

·            Werken bij werkgever met een grote ambitie op schone, veilige en slimme mobiliteit;

·            Doorgroeimogelijkheden binnen LeasePlan Nederland;

·            Ambitieuze organisatie met uitdagende doelen waar we hard werken. We maken ook tijd voor plezier en vieren graag onze successen;

·            Vrijheid om initiatief te nemen om samen LeasePlan beter te maken;

·            Hybride werken, na de inwerkperiode welke op kantoor plaats zal vinden is er een mogelijkheid om een deel van de week vanuit huis te werken;

·            Werken bij Top Employer of the year;

·            Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop beweegt.

·            Een gezellige en informele werkomgeving waarbij ontwikkeling een hoge prioriteit heeft.
 

Ook LeasePlanner worden? 
Reageer dan direct. Heb je vragen? Bel of app dan met Wilbert Nieuwendijk: 06-14501763. We zijn benieuwd naar jouw LeasePlan.

Wat maakt een LeasePlanner een LeasePlanner?

LeasePlanners hebben een brede kijk op vervoer. Daarin passen niet alleen leaseauto’s, maar ook pool- en deelauto’s, shortlease auto’s, e-bikes of een mobiliteitskaart. Daarnaast heeft LeasePlan de ambitie om vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto’s in beheer te hebben.

Dat is een doelstelling die vraagt om een team waarin iedereen een steentje bijdraagt aan vooruitgang. Een team dat proactief, innovatief en creatief is. En laat zien dat een positief bedrijfsresultaat en een positieve bijdrage aan mens-en-milieu hand in hand gaan. Dat team bestaat uit een bijzonder slag mensen: LeasePlanners.

Privacy Statement Sollicitanten