Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουν 2018

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η LeasePlan δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται και επεξεργάζονται από εμάς. Επομένως, οι συμμορφούμενες πρακτικές προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και δεδομένων καθίστανται αναπόσπαστα μέρη των υπηρεσιών της LeasePlan, της εταιρικής διακυβέρνησης, της λογοδοσίας και της διαχείρισης κινδύνων. Συνεπώς, επεξεργαζόμαστε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή των σχετικών Υπηρεσιών LeasePlan («Υπηρεσίες»).

Οι δεσμεύσεις της LeasePlan για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ανεξάρτητα από το πότε και με ποιόν τρόπο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Διαφάνεια:
    Σας βοηθάμε να κατανοήσετε πώς συλλέγονται και χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας
  • Η προστασία προσωπικών δεδομένων ως σημείο εκκίνησης:
    Διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας παρέχονται με τρόπο φιλικό προς την ιδιωτικότητα
  • Έλεγχος:
    Σας παρέχουμε έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων σας
  • Ασφάλεια με τη LeasePlan: Διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας όσο το δυνατόν καλύτερα και τα προσωπικά δεδομένα κοινοποιούνται με τρίτους μόνο όταν είναι απαραίτητο και υπό τις κατάλληλες συνθήκες
  • Καινοτομία και ανταπόκριση: Σκεφτόμαστε διαρκώς τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών και της ιδιωτικής ζωής μας και είμαστε ανοιχτοί για όλες τις προτάσεις και τα παράπονα

Η παρούσα δήλωση Προστασίας παρέχει πληροφορίες για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που εφαρμόζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρακαλούμε χρησιμοποιήσατε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μεταφρασμένο κείμενο της παρούσας.

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έτσι ώστε να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

1. Πεδίο εφαρμογής της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

I. Επισκέπτες/χρήστες ιστοσελίδας (“Επισκέπτες Ιστοσελίδας”);
II. Επιχειρηματικούς πελάτες (“Πελάτες”);
III. Υπαλλήλους/οδηγούς πελατών (“Οδηγούς”).
IV. Ιδιώτες μισθωτές πελάτες (συμπεριλαμβανομένων μονοπρόσωπων εταιρειών) (“Ιδιώτες Πελάτες”)
V. Ιδιώτες αγοραστές μεταχειρισμένων οχημάτων (“Αγοραστές”)
VI. Επαγγελματίες αγοραστές μεταχειρισμένων οχημάτων s (“Traders”).

(Αναφερόμενοι επίσης ατομικά και συλλογικά ως “εσείς”)

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μέσα από διάφορες υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων και στόλου, διαχείρισης και κινητικότητας οδηγών, όπως περαιτέρω περιγράφεται στο Τμήμα 1 (“Υπηρεσίες”).

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι η παρούσα Πολιτική δεν εφαρμόζεται στις παρακάτω θυγατρικές εταιρείες/υπηρεσίες:

Παρακαλούμε επίσης σημειώσατε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών μέσω των υπηρεσιών τηλεματικής θα γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τηλεματικής.

Υποχρεώσεις των Εταιρικών Πελατών
Στο βαθμό που οι Πελάτες (εργοδότες) έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες, ο Πελάτης (εργοδότης) είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και είναι αρμόδιος για την επεξεργασία και χρήση αυτών. Η παρούσα Δήλωση δεν ισχύει για την επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από Πελάτες (εργοδότες).

2. Ποιοί είμαστε

Η LeasePlan Hellas A.E. είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (υπεύθυνος επεξεργασίας):

Διεύθυνση: Οδός Α. Παπανδρέου 17, ΤΚ:15124, Μαρούσι, Αθήνα

Μερικές φορές η LeasePlan Corporation N.V. είναι συνυπεύθυνος επεξεργασίας:

Διεύθυνση: P.J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere, the Netherlands,

Η LeasePlan Hellas S.A. και η LeasePlan Corporation N.V. αναφέρονται από κοινού ως «LeasePlan» και «εμείς».

3. Με ποιον τρόπο συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε συλλέγουμε τα δεδομένα σας με πολλούς τρόπους συμπεριλαμβανομένων:

  • Μέσω των Υπηρεσιών
    Τα περισσότερα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σχετίζονται με τις υπηρεσίες διαχείρισης οχημάτων που παρέχουμε σε σας ως οδηγός και στον εργοδότη σας εάν έχετε εταιρικό αυτοκίνητο. Αυτό ξεκινά με την εγγραφή του μισθωμένου σας οχήματος και συνεχίζεται όταν επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, π.χ. να ορίσουμε το χρόνο πραγματοποίησης της περιοδικής συντήρησης και επισκευών. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας όταν το όχημά σας κατά λάθος εμπλέκεται σε ατύχημα, να διασφαλίσουμε ότι αποκαθιστούμε την κινητικότητα και να επισκευάσουμε τυχόν ζημιές ή σε περίπτωση παραλαβής προστίμων λόγω παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε σχέση με το μισθωμένο σας όχημα. Παράλληλα με τις βασικές μας δραστηριότητες χρηματοδοτικής μίσθωσης, παρέχουμε επίσης μια σειρά άλλων συναφών υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες ηλεκτρονικής κινητικότητας, υπηρεσίες καρτών καυσίμων, υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και οδική βοήθεια. Μια άλλη υπηρεσία που παρέχουμε αφορά στην πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω του Carnext (remarketing).
  • Εκτός σύνδεσης (Offline)
    Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, π.χ. όταν επισκέπτεστε τα καταστήματα της Carnext, πραγματοποιείτε μια παραγγελία μέσω του τηλεφώνου ή επικοινωνήτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Από Άλλες Πηγές
Λαμβάνουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από άλλες πηγές, για παράδειγμα:

  • Από τους εργοδότες των Οδηγών, εάν έχετε εταιρικό όχημα
  • Την αρμόδια αρχή (π.χ. αστυνομία) σε περίπτωση που μας κοινοποιηθεί πρόστιμο σε σχέση με το μισθωμένο σας όχημα
  • Από τους ανεξάρτητους Συνεργάτες μας που μας βοηθούν στην παροχή υπηρεσιών μίσθωσης και άλλων υπηρεσιών διαχείρισης οχημάτων σε σας, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτοκινήτων, των παρόχων συντήρησης αυτοκινήτων, των συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων
  • Διαθέσιμες στο κοινό βάσεις δεδομένων
  • Συνεργαζόμενες διαφημιστικές εταιρείες όταν μοιράζονται πληροφορίες με εμάς;

Εάν συνδέσετε τον λογαριασμό κοινωνικού δικτύου με τον λογαριασμό Υπηρεσιών, θα μοιραστείτε μαζί μας ορισμένα προσωπικά στοιχεία από τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη φωτογραφία, τη λίστα με τις επαφές των κοινωνικών μέσων και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι ή θα γίνουν διαθέσιμες όταν συνδέσετε τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων με το λογαριασμό των Υπηρεσιών σας.

Χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παράσχουμε τις αιτούμενες Υπηρεσίες. Εάν δεν προσφέρετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις Υπηρεσίες. Εάν αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με άλλους ανθρώπους σε εμάς ή στους συνεργάτες μας σε σχέση με τις Υπηρεσίες, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να το πράξετε και να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

4. Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα

4.1 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

4.2 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

4.3 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (Εργαζομένους των Πελατών μας).

4.4 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

4.5 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ.

4.6 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Traders)

5. Κοινοποίηση στοιχείων σε τρίτα μέρη

Συμπληρωματικά σε όσα αναφέρονται σε κάθε σκοπό επεξεργασίας ανωτέρω σχετικά με την κοινοποίηση προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους, ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες:

Εντός του ομίλου της LeasePlan για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.
-Μπορείτε να συμβουλευθείτε τη λίστα και την έδρα των εταιρειών του ομίλου Leaseplan εδώ.

Στους παρόχους υπηρεσιών (τρίτα μέρη) με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.
Προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, συχνά εργαζόμαστε στενά με τους Παρόχους Υπηρεσιών και Συνεργάτες. Οι ανεξάρτητοι Πάροχοι Υπηρεσιών μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών εκμίσθωσης οχημάτων και συναφών υπηρεσιών σε εσάς, και περιλαμβάνουν εισαγωγικές εταιρίες οχημάτων, παρόχους υπηρεσιών συντήρησης, φανοποιείας και οδικής βοήθειας, καθώς επίσης και εταιρείες βραχυχρόνιας ενοικίασης οχημάτων και διαχειριστές των προγραμμάτων οδικής ασφάλειας.
Οι Πάροχοι Υπηρεσιών είναι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για να μας υποστηρίξουν στη λειτουργία της επιχείρησής μας, για παράδειγμα για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το δίκτυο πληροφορικής και τη σχετική υποδομή και τους ελέγχους ασφαλείας και πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όταν είναι απαραίτητο ή αρμόζον, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που έχουμε νομική υποχρέωση ή έννομο συμφέρον να το κάνουμε:

Προς συμμόρφωση με την ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

  • Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και νόμους εκτός του τόπου κατοικίας σας.

Προς συμμόρφωση με αίτημα των δημόσιων και κυβερνητικών αρχών.

  • Για να απαντήσουμε σε ερώτημα ή να παρέχουμε πληροφορίες τις οποίες θεωρούμε σημαντικές.
  • Αυτές ενδέχεται να περιλαμβάνουν αρχές εκτός του τόπου κατοικίας σας.

Προς συμμόρφωση για την επιβολή του νόμου.

  • Για παράδειγμα, όταν απαντάμε σε αιτήματα επιβολής ποινών και εντολές να παρέχουμε πληροφορίες οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές.

Για άλλους νομικούς λόγους.

  • Για την εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων; και
  • Για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία και/ή αυτήν των θυγατρικών εταιρειών μας ή άλλων.

Σε συνδυασμό με πώληση ή επιχειρηματική συνεργασία.

  • Έχουμε νόμιμο συμφέρον να αποκαλύψουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους σε περίπτωση οιασδήποτε αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, ανάθεσης, μεταφοράς ή άλλης διάθεσης όλου ή μέρους της επιχείρησης, περιουσιακών στοιχείων ή αποθεμάτων μας (συμπεριλαμβανομένων και σε περίπτωση πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών). Τέτοια τρίτα μέρη μπορούν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, μια αποκτώσα οντότητα και τους συμβούλους της.

6. Διασυνοριακή μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Λόγω της παγκόσμιας φύσης της οργάνωσης και των Υπηρεσιών μας, τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να αποθηκευτούν ή / και να υποστούν επεξεργασία σε άλλη χώρα από εκείνη στην οποία διαμένετε.

Ορισμένες από τις χώρες εκτός ΕΟΧ αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ (ο πλήρης κατάλογος των χωρών αυτών είναι διαθέσιμος εδώ. Για μεταφορές από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν έχουν επαρκές επίπεδο προστασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλα μέτρα, όπως π.χ. τους δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες της LeasePlan ή μέσω συμβατικών ρητρών που έχουν συναφθεί με τρίτους. Μπορείτε να προμηθευτείτε αντίγραφο αυτών των μέτρων επικοινωνώντας μαζί μας μέσω τηςφόρμας επικοινωνίας.

7. Ασφάλεια και διατήρηση

  • Με ποιόν τρόπο διασφαλίζουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
    Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εύλογα οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών εντός του οργανισμού μας.

    Δυστυχώς, κανένα σύστημα μετάδοσης δεδομένων ή αποθήκευσης δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλές. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η αλληλεπίδρασή σας με εμάς δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, αν νομίζετε ότι η ασφάλεια οποιουδήποτε λογαριασμού μπορεί να έχετε μαζί μας έχει παραβιαστεί), ενημερώστε μας αμέσως για το πρόβλημα επικοινωνώντας μαζί μας σύμφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην παρούσα Πολιτική.

  • Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
    Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο ή επιτρέπεται με βάση τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο.
    Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των περιόδων διατήρησης περιλαμβάνουν:
    -Το χρονικό διάστημα που έχουμε μια συνεχή σχέση μαζί σας και σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες (για παράδειγμα, όσο χρησιμοποιείτε ένα όχημα LeasePlan).
    -Εάν έχουμε συγκεκριμένη νομική υποχρέωση (για παράδειγμα, ορισμένοι νόμοι απαιτούν από εμάς να τηρούμε αρχεία για τις συναλλαγές σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν μπορέσουμε να τις διαγράψουμε). ή or
    -Εάν η διατήρηση ενδείκνυται βάσει της νομικής μας θέσης (όπως για παράδειγμα περίοδοι παραγραφής, δικαστικές ενέργειες, ή διοικητικοί έλεγχοι.

8. Ιδιωτικότητα των παιδιών

Οι Υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα κάτω των 18 ετών.

9. Τα δικαιώματα σας και ο τρόπος επικοινωνίας σας μαζί μας

Τα δικαιώματα σας

Εάν θα θέλατε να τροποποιήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε, να περιορίσετε την επεξεργασία ή να διαγράψετε τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε, να προβάλλετε την αντίρρηση σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, ή εάν θα θέλατε να ζητήσετε ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας πληροφορίων για σκοπούς κοινοποίησης του σε άλλη χώρα (στο βαθμό που το δικαίωμα στη φορητότητα παρέχεται σε εσάς από τη νομοθεσία που εφαρμόζεται), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας με βάση ην εφαρμοστέα νομοθεσία.

Στο αίτημα σας, παρακαλούμε να κάνετε όσο στο δυνατόν σαφέστερο σε ποια δεδομένα αφορά το αίτημα σας. Για την προστασία σας, θα επεξεργαζόμαστε αιτήματα που συνδέονται με προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, την οποία θα μας έχετε υποδείξει στη φόρμα επικοινωνίας, και ενδέχεται να σας ζητήσουμε την πιστοποίηση της ταυτότητα σας πριν την επεξεργασία του αιτήματος σας. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας μόλις αυτό καταστεί εύλογα εφικτό και σε κάθε περίπτωση εντός των χρονικών ορίων που ορίζει η νομοθεσία.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για σκοπούς τήρησης αρχείου και/ή να ολοκληρώσουμε συναλλαγές οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει κατά την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος σας για τροποποίηση ή διαγραφή. Επίσης μπορεί να υπάρχουν υπολειπόμενες πληροφορίες οι οποίες θα παραμείνουν στις βάσεις δεδομένων και στα αρχεία μας, οι οποίες δεν θα διαγραφούν.

Ερωτήσεις
Εάν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να υποβάλλετε καταγγελία για θέμα που αφορά στην παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω email δεν είναι πάντοτε ασφαλείς, παρακαλούμε μην περιλαμβάνετε ευαίσθητες πληροφορίες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εμάς

Συμπληρωματικές πληροφορίες για την περιοχή EEA
Μπορείτε επίσης:

  • Να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (“DPO”) μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω της διεύθυνσης: LeasePlan Corporation N.V., υπόψη. Υπεύθύνου Προστασίας Δεδομένων, Gustav Mahlerlaan 360, 1082 ME Amsterdam, the Netherlands
  • Να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της χώρας ή της περιοχής σας ή όπου συνέβη η φερόμενη παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Λίστα με τις αρχές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι διαθέσιμη εδώ.

10. Τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε την Πολιτική οποτεδήποτε. Παρακαλούμε δείτε τη φράση που αναφέρεται στην «Τελευταία Τροποποίηση» στην αρχή της σελίδας για να επιβεβαιώσετε πότε τροποποιήθηκε για τελευταία φορά η Πολιτική. Οποιαδήποτε αλλαγή στην Πολιτική θα τεθεί σε εφαρμογή μετά την ανάρτηση της τροποποιημένης Πολιτικής στις Υπηρεσίες. Η χρήση των Υπηρεσιών μετά τις τροποποιήσεις αυτές σημαίνει ότι αποδέχεστε την τροποποιημένη Πολιτική.