Sales Advisor Driversales & Occasionlease
Department
Sales & Pricing
Location
Veghel Netherlands
Date posted
03-05-2024

Word ook LeasePlanner

LeasePlanners werken mee aan de toekomst van mobiliteit. Door steeds voorop te lopen als het gaat om veiligheid, klimaat, energietransitie en sociale integratie. Daarom willen we onze klanten in 2030 100% elektrisch laten rijden. Wil je ook LeasePlanner worden? In ons team Remarketing & Property is een plek voor je vrij.

Sales Advisor Driversales & Occasionlease

Binnen LeasePlan Nederland werken ruim zevenhonderd collega’s met veel passie en plezier. Ook bij het team Remarketing & Property. Heb je affiniteit met auto’s en ben jij ons nieuwe talent? Help jij LeasePlan om voor ieder voertuig waarvan het leasecontract is afgelopen een nieuwe bestemming te vinden? Streef jij er naar om iedere dag onze klanten en berijders blij te maken? Voor het team Remarketing & Property zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Driversales & Occasionlease krijg je de kans om iedere werkdag met auto’s bezig te zijn. Je bent verantwoordelijk voor bijna het gehele Occasionlease proces. Een proces dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid door de beperkte beschikbaarheid van nieuwe auto’s. Met jouw kennis selecteer je alleen de beste auto’s die nog een extra leasecontract mee kunnen bij zakelijke rijder of bij een particulier. Je hebt de controle over bijna het gehele proces van selectie, adverteren, klaarmaken en afleveren van de voertuigen.

Naast Occasionlease ben je ook verantwoordelijk voor het Driversales proces. Je helpt klanten en berijders met het overnemen van hun huidige lease auto. Samen met je collega’s breng je offertes uit en volg je deze op. Een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst is belangrijk. Maar zeker zo belangrijk is om van het overnemen van een leaseauto een net zo’n groot feestje te maken als de koop van een auto in de showroom.

Wat breng je mee?

Als Sales Advisor pompt de brandstof (of elektriciteit) door je aderen. Auto’s zijn je passie. Je streeft altijd naar het beste resultaat. Zowel voor LeasePlan als voor de klant. Je werkt zorgvuldig en kunt gestructureerd werken. Klanten op een plezierige manier te woord kunnen staan, waarbij je rust en vertrouwen uitstraalt, zit in je bloed. Jij weet je communicatie feilloos af te stemmen op de klant en voelt de situatie en de wensen van onze klant haarfijn aan. Beschik jij daarnaast over onderstaande kenmerken, dan gaan we graag met je in gesprek.

  • MBO of HBO-opleiding;

  • Service- en commercieel gerichte instelling;

  • Sterke affiniteit met gebruikte auto’s en de occasions markt;

  • Ervaring met het genereren en opvolgen van internet leads;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);

  • Een persoonlijkheid die makkelijk de verbinding maakt met klanten en collega’s, samenwerken is voor jou dan ook vanzelfsprekend.
     

Wat bieden wij jou?

  • Salaris van €2.778,00-€3.705,00 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring.

  • Variabele beloning, premievrij pensioen, bijdrage aan een sportabonnement, korting op een e-bike;

  • Werken bij werkgever met een grote ambitie op schone, veilige en slimme mobiliteit;

  • Doorgroeimogelijkheden binnen LeasePlan Nederland;

  • Ambitieuze organisatie met uitdagende doelen waar we hard werken. We maken ook tijd voor plezier en vieren graag onze successen;

  • Hybride werken;

  • Werken bij Top Employer of the year;
     

Ook LeasePlanner worden?
Reageer dan direct Heb je vragen? Bel of app dan met Niels van Twist: 06-55144029. We zijn benieuwd naar jouw LeasePlan.

Wat maakt een LeasePlanner een LeasePlanner?

LeasePlanners hebben een brede kijk op vervoer. Daarin passen niet alleen leaseauto’s, maar ook pool- en deelauto’s, shortlease auto’s, e-bikes of een mobiliteitskaart. Daarnaast heeft LeasePlan de ambitie om vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto’s in beheer te hebben.

Dat is een doelstelling die vraagt om een team waarin iedereen een steentje bijdraagt aan vooruitgang. Een team dat proactief, innovatief en creatief is. En laat zien dat een positief bedrijfsresultaat en een positieve bijdrage aan mens-en-milieu hand in hand gaan. Dat team bestaat uit een bijzonder slag mensen: LeasePlanners.

Privacy Statement Sollicitanten