Ofte stilte spørsmål

Vi ønsker å holde deg i bevegelse. Når som helst. Hvor som helst.

Spørsmål
Arrow downHva er viktig å huske på vedrørende drivstoffkortet til leasingbilen min?
Arrow downHva gjør jeg dersom jeg har tastet feil kode på drivstoffkortet, og kortet er sperret?
Arrow downHvilke drivstoffkort kan jeg velge mellom?
Arrow downHva gjør jeg dersom jeg har glemt koden på drivstoffkortet mitt?
Arrow downjeg har mistet drivstoffkortet mitt, hva gjør jeg?
Arrow downHva er viktig å huske på vedrørende drivstoffkortet til leasingbilen min?
Arrow downKan jeg benytte drivstoffkortet mitt ved bruk av leiebil/erstatningsbil?

Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe!

Generelle spørsmål

Ring 23 06 98 00 fra mandag til fredag mellom kl. 08.00 og kl. 16.00.

Ring nå

E-post

Trykk på knappen og fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.