Køreturen går til Roskilde

Heading to Roskilde

1 min to readHeading to...
Er du til kulturelle oplevelser og et spirrende bymiljø? Roskilde byder på lidt af det hele og er oplagt til en endags- eller weekendtur. Vi guider til nogle af de bedste steder i Roskilde!
Share this

Ledreborg Slot og slotspark

Ledreborg ligger for enden af Danmarks længste Allé, Ledreborg Allé. Her er årlige arrangementer og mulighed for besøg i slotsparken og rundvisninger på slottet i sommerperioden. I kan også prøve kræfter med Skandinaviens største svævebane, hvor der er baner i alle sværhedsgræder.

Læs mere her

Musicon

Musicon grunden i Roskilde er en nedlagt betonvarefabrik, der i 2008 startede sin transformation til Roskildes nye kulturbydel. Musicon huser i dag flere end 70 aktører, herunder kreative virksomheder, et danseteater , kunstnerværksteder og skatehal, som alle bidrager til at skabe et kreativt og levende miljø. Snup en god kop kaffe og lad dig inspirere af de mange spændende butikker.

Læs mere her

Roskilde Domkirke

Tag med på en kongelig tidsrejse! Roskilde Domkirke med de karakteristiske spir er kongefamiliens gravkirke.

Domkirkens unikke bygningsværk er en tidsrejse gennem 800 år og har sat den på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Domkirken er absolut et must-see, når du besøger Roskilde.

Læs mere her

Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet ligger smukt ned til Roskilde Fjord og er et oplagt besøg i Roskilde. Oplev originale vikingeskibe, se skibe blive bygget eller stævn selv ud på fjorden på et ægte vikingeskib. Indendørs finder I udstillinger om vikingeskibe, men museet har også store, udendørs udstillingsområder, der kan besøges året rundt.

Læs mere her
Published at July 29, 2022
Was this article helpful?
ThumbsUp

Yes

ThumbsDown

No


More about
July 29, 2022
Share this

Related articles

Heading to...
Heading to Randers01 January 0001 - 1 min to readArrowRight