Arrow downHvordan vasker jeg bedst min bil?

Her er 5 gode råd til en bedre (og billigere) bilvask:

Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downHvordan vedligeholder jeg min bil?

Tjek regelmæssigt, at der er nok olie på motoren og nok vand på køleren. Det er også en god idé med jævne mellemrum at kontrollere, at lufttrykket i dækkene er, som det skal være. Så får du den bedste sikkerhed under kørslen og sparer brændstof. Desuden holder dine dæk også længere. Husk også at vaske din bil regelmæssigt om vinteren for at fjerne skidt og salt.

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downHvad gør jeg, når min bil udløber og skal afleveres?

Når din bil udløber og skal afleveres, kan du som regel aflevere din brugte leasingbil hos den forhandler, som du skal have din nye bil fra. Alternativt kan du stille bilen i din virksomhed.

Uanset hvor du afleverer din brugte leasingbil, er det vigtigt, at du sender en mail til lp@leaseplan.dk med information om følgende: 1. Hvornår din bil kan afhentes.

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downHvor kan jeg få skiftet dæk?

Du kan få skiftet dæk hos Superdæk eller hos Euromaster. LeasePlan har en landsdækkende samarbejdsaftale med dem begge. Book online hos Euromaster eller hos Superdæk.