Arrow downHvad gør jeg, hvis min bil går i stykker i udlandet?

Er din bil kaskoforsikret, er det SOS, der hjælper dig i udlandet, hvis du bliver syg, får problemer med bilen eller kommer ud for et færdselsuheld. Det røde forsikringskort indeholder et telefonnummer til SOS +45 7010 5052. Det er ikke nødvendigt at have kortet med.

Vi anbefaler, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downHvor I udlandet kan jeg benytte mine brændstofkort?

EuroShell-kortet kan benyttes på alle Shell stationer i Europa. Circle K Europe Card kan benyttes ned gennem Europa hos AGIP, ARAL, BP OMW og Cirkel K.
Brug eventuelt brændstofs-ruteplanlæggeren.

Circle K
Shell

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downKan LeasePlan håndtere leasingbiler i flere lande?

Ja. LeasePlan har kontorer over det meste af kloden. Med Global Solutions er du sikret international koordination.

Global Solutions er global erfaring og lokal ekspertise.

Læs mere her