Arrow downHvordan kommer jeg i gang med LeasePlan app’en?

For at komme i gang med LeasePlan app’en, skal du kontakte vores kundeservice for registrering. Dette kan gøres via mail: lp@leaseplan.dk eller tlf. 3673 8300. Her skal du bruge dit ordrenummer*.

God fornøjelse.

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downKan I udarbejde rapporter over bilflåden fx miljørapporter?

Ja. Med LeasePlans FleetReporting får du al den indsigt, du ønsker i din virksomheds bilflåde. Fx GreenPlan rapporter, der viser din bilflådes CO2-regnskab.

Besvarede dette dit spørgsmål?
ThumbsUp
Glad for at hjælpe!
ThumbsDown
Du er velkommen til at kontakt os for hjælp

Arrow downTilbyder LeasePlan køretekniske kurser?

Ja. LeasePlan tilbyder køretekniske kurser i samarbejde med FDM. Gennem teori og praksis får virksomhedens ansatte kendskab til miljørigtig kørsel og skadeforebyggende faktorer.