Arrow downHvad gør jeg, hvis jeg mister eller har forlagt mine brændstofkort?

Mister du dit brændstofkort, skal du straks give os besked om det. Så snart vi hører fra dig, spærrer vi kortet. Indtil da er det din virksomhed, der hæfter for et eventuelt misbrug. Kontakt LeasePlan på telefon 3673 8300.

Hvis du mister brændstofkortet uden for LeasePlans åbningstid, beder vi dig kontakte det pågældende brændstofselskabs kundekontor på nedenstående døgntelefoner.

Shell: 7012 6500<br style="box-sizing: inherit;" />Circle K: 7010 1101<br style="box-sizing: inherit;" />Q8: 7012 8888<br style="box-sizing: inherit;" />Uno-X: 7010 1234<br style="box-sizing: inherit;" />OK: 8932 2530